Copertina terasa ONDA 4x4
Vezi Detalii
Copertina terasa ONDA 4x6
Vezi Detalii
Copertina terasa ONDA 4x8
Vezi Detalii
Copertina terasa ONDA 4x12
Vezi Detalii
Copertina terasa OSTIA 4x4
Vezi Detalii
Copertina terasa OSTIA 4x8
Vezi Detalii
Copertina terasa OSTIA 4x10
Vezi Detalii
Copertina terasa OSTIA 4x12
Vezi Detalii
Copertina terasa OSTIA 5x8
Vezi Detalii
Copertina terasa ARCADE 2x6
Vezi Detalii
Copertina terasa ARCADE 3x4
Vezi Detalii
Copertina terasa ARCADE 3x6
Vezi Detalii
Copertina terasa ARCADE 4x4
Vezi Detalii
Copertina terasa ARCADE 4x6
Vezi Detalii
Copertina terasa ARCADE 4.5x4.5
Vezi Detalii
Una dintre cele mai avantajoase modalitati de realizare a unei terase acoperite, este utilizarea unui model dintre gama de copertine terase confectionate din lemn. Lemnul prezinta atributele caracteristice pentru amenajarea practica si conferirea unei estetici aparte teraselor, fie ca sunt private sau diverselor localuri destinate serviciilor publice.

Acoperirea teraselor este o masura adoptata de tot mai multe persoane, indiferent ca este vorba despre locuinta, un spatiu de birouri sau un local – restaurant, pub. Amenajarea terasei cu unul dintre modelele de copertine terase din lemn, adauga un plus de valoare cladirii din punct de vedere estetic, dar si practic, protejand impotriva precipitatiilor abundente, ferind astfel si intrarea de apa provenita de la ploi, grindina sau ninsori.

Eco House & Garden dispune de copertine pentru terase confectionate din lemn, cu posibilitatea dimensionarii optime, conform masuratorilor efectuate in spatiul care urmeaza sa fie amenajat.

Montajul este facil, gratie executiei fara cusur, realizata prin intermediul echipamentelor si tehnologiei moderne utilizata la ora actuala pentru precizia realizarii elementelor componente fiabile, cu finisaje impecabile.

Optiunea de montaj a unei copertine nu reprezinta doar un raport bun calitate-pret-beneficii, ci inseamna asigurarea protectiei pe toata durata anului, indiferent de conditiile meteo.

Copertina terasa Arcade imbina armonios robustetea si estetica, indeplinind totodata si functionalitatea impusa de un astfel de element de amenajare. Designul elegant permite selectarea acestui model pentru a fi integrat cladirilor si caselor amenajate in diferite stiluri arhitecturale si decorative.

Copertinele terase Onda sunt caracterizate de un design rafinat, conferint un aer elegant spatiul amenajat. Ca si alte produse de exceptie, comercializate de Eco House & Garden, aceste copertine fac parte din gama ArchWood – produse curte si gradina – care se evidentiaza prin atentia pentru detaliile de natura estetica, calitatea lemnului utilizat si maiestria cu care este prelucrat.

Copertine terase Ostia – sunt elementele din gama ArchWood care aduc un plus cladirilor si teraselor amenajate, oferind o noua functionalitate, prin atribute precum robustete si impozanta, gratie elementelor structurale cu forme arcuite.

Oricare ar fi produsul ales, acesta este proiectat pentru a a aduce valoare in viata utilizatorilor, pentru a crea un spatiu de relaxare si petrecerea momentelor de calitate alaturi de cei dragi.

Copertinele vor fi livrate din stocul disponibil, sub forma unui kit de montaj, care contine toate elementele componente – capriori, grinzi, stalpi, cu posibilitatea de a alege culoare dorita.

Totodata, la cererea clientilor, Eco House & Garden ofera si consultanta si suport profesionist pentru montaj, acest serviciu fiind extra si fiind platit suplimentar, pe langa costurile achizitionarii copertinei.